Farsang, fánk, csöröge

2012-01-28

sponsored links


Ejött az idõ ! Egyszer egy évben. Csakúgy, mint tavaly.
A farsangi idõszak számomra nem túl érdekfeszítõ, de egy fánk tényleg mindig bejön. Ez a mai olyan kezdõknek, társaságiaknak, teázóknak,szóval mindenkinek. A legegyszerûbb fánkfajta: nem kell keleszteni, egyszerû sütni, és még csak meg sem szívja magát olajjal.

Csörögefánk


Mennyiség :              4-5fõ (kb.25 darab)
Elõkészítési idõ:      10 perc
Sütési idõ :               10 -15 perc


A fánktészta:

280 g búzaliszt (BL55)
1 mokkáskanál sütõpor
20 g vaniliás porcukor
3 tojás sárgája
55 g vaj
150 ml tejföl ...

Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2012/01/fars...

sponsored links

Keres?s