Fajitas - fincsi mexikói pillanatok alatt
sponsored links
Sztori
Ezt a könnyû receptet még Angliában tanultam, ahol elmondható, hogy a sok bevándorló és nem túl széles hazai ételek miatt még inkább teret nyertek az egyes nemzetek ételei, mint más európai országokban. Isteni thai, indiai és mexikói éttermek vannak minden kisebb-nagyobb városban, de szégyenszemre, a kedvenc indiaimat a Tescoban vettük tonnaszámra mint készételt, kb. 5 fontért, amit aztán lefagyasztottunk és ha nem volt kedvünk fõzni, csak bedobtuk a sütõbe 20 percre. Azóta itthon is jópárszor próbáltam már indiai kaját csinálni, csirkés és garnélarákos tikka massalát, ám hiába a friss hozzávalók, fûszerek, azt az ízvilágot nem sikerült azóta sem megtalálnom.
Nem úgy, mint a fajitas esetében! Ennek a kajának több elõnye is van:
1. Nem kell hozzá ezerféle hozzávaló!
2. Hamar elkészül. Tényleg. Ha házilag csináljuk hozzá a szószokat, akkor 1 óra, ha pedig nem bajlódunk ezekkel, akkor 30-40 perc, de akkor már a tálalás is benne van és az ...