Fahéjas panna cotta karamellizált almával
sponsored links
Szenvedélyes receptgyûjtõ lettem! Szeretem az elektronikus recepteket is böngészni, sõt nagyon sok idõt eltöltök velük, de a papírforma maradt az abszolút kedvencem. Megõrülök a szakácskönyvekért, sütõs-fõzõs magazinokért. Mindenhol megragadom a lehetõséget, ha látok egy receptet. A Tescoban rendszeresen vannak ingyenes receptlapok és idõnként magazin is, amiben ugyancsak érdekes receptekre akadok. Már szép kis gyûjteményem van belõlük és próbálgatom is.
A panna cottával már egy ideje szemezek és megjött a végsõ lökés. Talán akkor lehetett volna ennél tökéletesebb, ha rendesen sikerül kiborítani...
Hozzávalók: 2 személyre
A panna cottával már egy ideje szemezek és megjött a végsõ lökés. Talán akkor lehetett volna ennél tökéletesebb, ha rendesen sikerül kiborítani...
Hozzávalók: 2 személyre
2 dl tej
2 dl tejszín
60 g cukor
1 kávéskanál õrölt fahéj
fél tasak zselatin
A karamellizált almához:
1 nagy alma
80 g vaj
2-3 kanál cukor ...
2 dl tejszín
60 g cukor
1 kávéskanál õrölt fahéj
fél tasak zselatin
A karamellizált almához:
1 nagy alma
80 g vaj
2-3 kanál cukor ...