Fahéjas-narancsos füstölt csülök
sponsored links
Õ volt a húsvéti sonkánk.
A Jamie magazin most megjelent elsõ számában olvastam az ötletet, hogy a sós, füstölt csülök mellé fõzés közben tegyünk fahéjrudat és narancshéjat, és nem tudtam tõle szabadulni, mennyire jó lehet a sós íz mellé az édeskés-fûszeres.
Eszméletlen jó lett...
Semmi túlzás, semmi harsányság, a hagyományos-klasszikus füstölt, sós íz mellett nagyon halványan ott egy nagyon harmonikus, cseppet sem tolakodó plusz. Fantasztikus!
A fõzõlé egy részében tojást fõztem, a többi részét több adagban lefagyasztottam késõbbi felhasználásra.
A színes dekorációért köszönet ügyes kezû és türelmes öcsémnek :-)
Fahéjas-narancsos füstölt csülök
Elkészítési idõ: 3 óra + hûtés
Hozzávalók: ...