Fahéjas körte brulee rozmaringos habbal
sponsored links
Hát a fényképet most nézzétek el tõlem! Még a régi kis kompaktgépemmel készítettem. Sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán felrakjam-e a blogra. Tanakodtam, hogy lefotózzam-e újra, de avval az erõvel, már egy teljesen új receptet is csinálhatnék, én meg nagyon szeretek kísérletezgetni. Szóval végén úgy döntöttem, hogy ez is hozzám tartozik, és felteszem. Még nyár elején készítettem a Fahéj újság számára, ami csak most jelent meg. A klasszikus creme bruleet próbáltam meg átalakítani. A vanília- helyett fahéjkrém került bele, ami remekül harmonizál a körtével. Egy kicsit a forralt bor íz világát juttatja eszünkben! Igazi õszváró desszert! Klasszikus új köntösben tálalva!
Fahéjas körte brulee rozmaringos habbal
Hozzávalók:
Vörösboros párolt körtéhez:
- 4 db körte
- 5 dl vörösbor
- 3 evõkanál cukor
- 15 db szegfûszeg ...