Fahéjas almaleves

2011-05-16

sponsored links


Amikor még volt almásunk, rengeteg gyümölcsöt tettünk el télire a pincébe. 4-5 láda alma mindig volt, rendszeresen válogatva márciusig is kitartott. Gyakran készült télen almaleves, amit hidegen-melegen nagyon szerettünk és szeretünk a mai napig is.
Én így csinálom:
4-5 közepes  almát apró kockákra vágok, majd annyi vízben, amennyi ellepi felteszem fõni. Ízlés szerint teszek bele cukrot, fahéjat és a sóról sem szabad megfeledkezni, egy csipet ebbe is kell. Amíg fõ elkészítem a habarást, ami nálam egy fél zacskó vaníliás pudingpor ( fõzõs) fél liter tejjel simára keverve. Ezzel sûrítem a...

Folytats a blogon ... moldvanmonika.blogspot.com/2011/05/fa...

sponsored links

Keres?s