Ezt hozta a tavasz... Lazac G.R. után szabadon

2012-03-02

sponsored links


Mint látjátok, én is áldozatul estem a sok blogon alaposan bereklámozott magyar Good Foodnak, köszönhetõen a hívogató ételfotóknak és a csalogatóan baráti bevezetõ árnak. 

A receptek közül elsõként Gordon Ramsay zöldségeit teszteltem (a mintaadó csirkés étek fotóját a bal felsõ sarokban lelitek, közvetlen az újság képe mellett), igaz, némi változtatásokat eszközöltem, a szalonna kimaradt, az olívaolaj mellé egy falatka vaj is került a zöldségek alá, stb..., stb..., stb..., minden alternációt csak hasonló szellemben képzeljetek...

Pontos receptet csak a magazin ropogóssága miatt nem merek egyelõre, de néhány dicsérõ szóval, azért még illetném ezt a fantasztikus köretet, ami egy laza tartármártással (update majonézbõl készítettem), esetleg fõtt/posírozott tojással megspékelve, egy könnyû&finom vacsoraként is megállja a helyét. 

A karamellizálódott hagyma, a retek, a cukkini, a répa, a fokhagymás zöldborsóról már nem is beszélve mind-mind Tavasz (március) ízû lett, a truváj pedig, de tényleg ez az utolsó titok, amit elárulok, a zöldségeket egy kis frissen reszelt ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2012/03/ezt-...

sponsored links

Keres?s