Ezek a fránya számítógépek

2011-12-01

sponsored links


Azt hiszem, sok mindent lehet rám mondani, de azt, hogy számítógépellenes vagyok, biztosan nem. Elég fiatal vagyok ahhoz, hogy már gyerekkoromban is testközelrõl ismertük egymást a számítógéppel, így a mai világot el sem tudnám képzelni nélküle. Bár, azért néha álmodozom róla, hogy vajon milyen lehetett még akkoriban dolgozni, amikor postán érkeztek a levelek, nem pedig 5 percenként estek be az e-mailek az elektronikus postafiókba. Igazából el sem tudom képzelni, milyen lehetett ez. :)
Az elõnyöket nem sorolnám, a hátrányokat sem, hisz nyilvánvalóak, kezdve azon egyszerû példától, hogy lassan fél oldal kézzel írása után begörcsöl a kezem. Nem is beszélve arról, hogy erre milyen ritkán kényszerülünk, így ez az állapot csak romlani fog. De azt hiszem, a legrosszabb az egészben mégis az, hogy függõvé válunk.
Nem, nem olyan értelemben, hogy ha nem tudok a neten szörfözni, akkor megzakkanok. Vagy hogy nem látom, mit postolnak az emberek a facebook-on. Ez sosem kötött le túlságosan. A gond az, hogy megszoktuk a laptopok által a mobilitást.
Most például, el kellett jönnöm otthonról, mert máshol van dolgom. Viszont, mivel pár sürgõs e-mailt el kéne küldenem, hoztam magammal a laptopot is. Net van, gondoltam, gond nem lehet. Erre az e-mail fiókomnak valami baja van, és nem ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/12/ezek-fra...

sponsored links

Keres?s