Ez nem volt az én napom !

2011-11-11

sponsored links

Tudom a mai nap különleges nap volt a dátumok tekintetében ! Ez nekem mégsem volt egy szerencsés! Nem kell nagyon bonyolúlt dolgokra gondolni , sõt ennyi bajom legyen csak !  Amit készítettem délre tésztát rakott  metéltet az sem sikerûlt úgy ahogy szerettem volna. Bár feltettem fotóval , de késõbb le is vettem mert zavart. Nagyon finom volt de nem volt fotogén.  Holnapi napon van a szülinapom .
Mivel a gyerekek  a jövõ hét végén jönnek köszönteni minket   a férjuramnak   24-én  van  , ezért úgy gondoltam hogy meglepem magamat azzal a finom süteménnyel amit kiválasztottam már régebben. Mit mondjak? Megleptem magam kellõen. Amit én idegeskedtem vele ne tudjátok meg! Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva. Vagy nem?
Egy kakaós tészta meggybefõttbõl  egy zselés krém, tejszínhab. Ez volt az összetevõje. Mindent kihûtöttem, és mikor pakoltam össze, még az hogy pakoltam elõkerestem egy szép tálcát tortapapírt rátettem elkészítettem mindent ahogy kell. Már mikor a meggyzselét rátettem gyanús volt mintha csúszott volna, erre még tejszínhabot pakoltam még akkor is úgy ahogy kinézett, mikor aztán a ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2011/11/...

sponsored links

Keres?s