Ez is, az is

2011-10-02

sponsored links


Elõször is egy programajánló.
A jövõ hét végén Bodrogkeresztúron Mindszent Havi Mulatságot rendeznek.

Lesz heppiség, tutiság, dõzsihabzsi, miegyéb, ahogy ez egy rendes mulatsághoz illik.
Tartok tõle, hogy mindez nélkülem, ugyanis holnaptól igencsak el leszek foglalva. Innentõl nem itthon fogom tölteni az idõm, hanem egy nagyon szuper kis helyen, konyhamániákusoknak kötelezõ.
Ez majd nyilván látszik a blogon is, nem mintha eddig naponta születtek volna posztok, úgyhogy ez nem lesz annyira feltûnõ. Meg különben is szerintem az olyan ergya, amikor valaki arról ír posztot, hogy miért nem ír posztot. Who cares? A barátai meg a családja nyilván tudják, mit mûködik, a tök idegen olvasói meg ki tudják várni, míg olyan mondanivalója lesz, ami rájuk is tartozik. Nem kell attól tartani (és ezért állandóan zizegni) szerintem, hogy ha egyébként kedvelik a blogot, akkor elpártolnak a kedves látogatók a ritkaság miatt. Legalább minden poszt egy konkrét ünnep lesz az összes résztvevõnek.
Persze, teljesen egyértelmû, hogy nekem is nagyon jólesik, ha olvassák, amiket felrakok a blogra, ha olyat tudok produkálni, ami másnak is érdekes, és errõl nagyon kedves visszajelzéseket is kapok. De hogy görcsösen hajtanék az olvasottságra, azt igazán nem mondhatom el magamról.

Már többször írtam a TV Paprikával szembeni kifogásaimról, de valamelyik nap még szánalmasak is voltak. A Facebook oldalukon írtam egy megjegyzést, hogy legyenek kedvesek szólni a fordítóiknak, miszerint a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Makkakonyha/~...

sponsored links

Keres?s