Ez + az
sponsored links
Szégyen szemre két hete írtam a blogba. Pedig biztos voltam benne, hogy - mit nekem munkakezdés - szuperjó idõgazdálkodásommal este még simán jut idõ kis hobbimra. Erre persze rácáfolt a sok munka, a rengeteg vezetés, a beteg gyerekek és a háztartás. Nyilván fõzés volt, sütés volt (mosogatás, törölgetés, rakodás, fotózás volt), de arra már nem maradt éjszaka idõ, hogy be is gépeljem a finomságok leírását, vagy éppen a gyerkõcökkel történt eseményeket.
Ma azt hiszem kijelenthetem, hogy mindkét fiam átesett egy köhögés-nátha-láz triumvirátuson, és mindkettõn valamiféle hányós hasmenõs vírus is átgyalogolt. Remélem a következõ hetekben semmi probléma nem lesz velük.
Azért arra maradt pár percem, hogy berohanjak egy újságoshoz, és megvegyem a GoodFood magazin elsõ magyar nyelvû számát. Nem fogok most semmit sem írni a magazinról, az érdeklõdõk úgyis megvették már, akik ismerték az eredeti angol kiadványokat azért, akik esetleg nem ismerték az eredetit, azok azért.
Pár napja ezt a szardíniás paradicsomos spagettit készítettem a GoodFood magazin 2012. márciusi számából, igaz a chilit kihagytam, mert a gyerekek is ettek belõle. Nekünk nagyon bejött, bátran ajánlom kipróbálásra.
Hozzávalók: ...