Ez + az

2011-10-01

sponsored links



Elõször is szeretném megköszönni a liciteket, amit a Szegedi Újszülött Életmentõ Alapítvány javára ajánlottatok fel! A licit és az alma-ananász lekvár nyertese Vtundi nevû kedves Olvasóm lett, akit itt is megkérek arra, hogy e-mailben jelentkezzen, hogy a technikai információkat fõszervezõ Móni el tudja küldeni. Köszönöm még egyszer a felajánlást!

Címem: kreativkonyhablog@gmail.com

Más! Idõközben elértem a 100 fõs olvasótábort! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Sõt, azóta 2 fõvel túl is haladtam. Nos 2011. januári indulásomkor erre abszolút nem számítottam... Köszönöm. 
Korábban köszöntettem blogom 80. olvasóját Csillát egy kis virágos süteménnyel, 90. olvasómat, Mártit egy gyönyörû tortával

Most Teakertet köszöntöm sok szeretettel + egy kis házi kolbászkrémmel :))) Remélem nem haragszik meg, hogy "csak" ilyennel üdvözlöm. Viszont ez egy olyan kolbászkrém, amit az õ oldalán találtam. Gyönyörûséges kis korongokba volt elkészítve három különféle kence, azt sem tudtam hirtelenjében, melyiket válasszam. A kolbászkrémmel indítottam, gyerekverzióban.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s