Extra ropogós bundájú rántott csirkemell és rántott padlizsán, párolt rizzsel
sponsored links
Kíváncsi voltam, hogy a hét közben kitalált extra ropogós bunda más húsfélén és zöldségen is mûködik-e, és örömmel jelenthetem, hogy igen, MÛKÖDIK!! Csirkemellet és padlizsánt rántottam ki ma az ebéd második fogásának, és mindkettõ extra ropogós lett. Annyi a különbség, hogy most az elsõ, morzsába nem tettem paprikát, csak simán használtam a Lidl-ben kapható Castello morzsát. Utána kevés sóval elhabart tojás következett, aztán az otthon, sütõben megszárított zsemlekenyér diódarálón ledarált, szitálatlan morzsája. Forró olajban, a hõt kissé mérsékelve sütöttem szép színûre a panírozott csirkemelleket és padlizsán szeleteket is (Természetesen a padlizsánt elõtte sóval meghintve szûrõbe tettem kb. 1 órára, hogy esetleges kesernyés levét kiadja, a csirkemelleket szintén sóztam és kissé kiklopfoltam). Hozzá zöldséges párolt rizst készítettem. Érdemes kipróbálni, mert ...