Extra gyors nutellás csiga
sponsored links
Egy csiga, két hozzávaló, három perc.
Na ez kérem, már tényleg a villámnál is villámabb kategória, amikor abszolút semmire nincs idõnk, de jól esne egy kis desszert, de nincs kedvünk gyúrni, maszatolni, edényt összekenni. Így történt ez velem is úgy egy hete. Nálam általában (no nem mindig, de többnyire) van a hûtõben feltekert leveles tészta. Pont az ilyen alkalmakra. Nutella is akad, és bármily meglepõ, nem a gyerekek, hanem Férj végett. Nem vagyunk ugyan nagy Nutella fogyasztók, veszünk 1 üveggel, az pár hónapig elvan a kamrapolcon. Ezzel a csigával nem kell szórakoznod, tényleg kész vagy vele 3 perc alatt. Fagyasztottal is dolgozhatsz, a 3 perc azonban a felengedési idõ miatt nem tartható
Hozzávalók
1 cs. leveles tészta (hûtõpultból)
házi mogyorókrém
(vagy bolti)
A tésztát kitekerjük megkenjük alaposan mogyorókrémmel, a tésztához járó sütõpapír segítségével a hosszanti oldalánál kezdve feltekerjük, éles késsel ujjnyi vastag szeleteket vágunk, és 200-220 fokra elõmelegített sütõbe toljuk. Pirulásig sütjük (kb. 15 perc). Porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp: Én tettem bele villával összetört banánt is, ezt azonban csak azoknak ajánlom, akik szeretik a megsült banán ízét! Nálunk a fiúknak nem, csak nekünk csajoknak jött be a banános verzió
A fogyasztó:
Gyertek Facebook-ra is!
Kakaós csiga hipp-hopp
Sós csigabiga
Nutellás fánk
Nutellás kekszek
Na ez kérem, már tényleg a villámnál is villámabb kategória, amikor abszolút semmire nincs idõnk, de jól esne egy kis desszert, de nincs kedvünk gyúrni, maszatolni, edényt összekenni. Így történt ez velem is úgy egy hete. Nálam általában (no nem mindig, de többnyire) van a hûtõben feltekert leveles tészta. Pont az ilyen alkalmakra. Nutella is akad, és bármily meglepõ, nem a gyerekek, hanem Férj végett. Nem vagyunk ugyan nagy Nutella fogyasztók, veszünk 1 üveggel, az pár hónapig elvan a kamrapolcon. Ezzel a csigával nem kell szórakoznod, tényleg kész vagy vele 3 perc alatt. Fagyasztottal is dolgozhatsz, a 3 perc azonban a felengedési idõ miatt nem tartható
Hozzávalók
1 cs. leveles tészta (hûtõpultból)
házi mogyorókrém
(vagy bolti)
A tésztát kitekerjük megkenjük alaposan mogyorókrémmel, a tésztához járó sütõpapír segítségével a hosszanti oldalánál kezdve feltekerjük, éles késsel ujjnyi vastag szeleteket vágunk, és 200-220 fokra elõmelegített sütõbe toljuk. Pirulásig sütjük (kb. 15 perc). Porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp: Én tettem bele villával összetört banánt is, ezt azonban csak azoknak ajánlom, akik szeretik a megsült banán ízét! Nálunk a fiúknak nem, csak nekünk csajoknak jött be a banános verzió
A fogyasztó:
Gyertek Facebook-ra is!
Hasonló bejegyzések:
Kakaós csiga hipp-hopp
Sós csigabiga
Nutellás fánk
Nutellás kekszek