Extra durva csokis
sponsored links
Rögtön kétszer. Az elsõ recept a barátnõmtõl, aki legalább háromszoros adagban süti négy jó étvágyú gyermeke kedvéért, a másik pedig Piszkétõl, akinél mindig lehet inspirációt találni valamilyen édesre. A fõ különbség mindkét süteménynél az, hogy a zsíradék nálam olvasztott vaj, másutt olaj.
Arra viszont nagyon büszke vagyok, hogy egy másik blogger meg azt kommentelte itt nemrég, hogy valamilyen nem-édesre nálam talál jó ötletet többnyire.
Durván darabos csokis (23 cm-es piteformában):
10 dkg vajat megolvasztunk, és kicsit hûlni hagyunk. 10 dkg csokoládét apróra vágunk és összekeverjük 10 dkg liszttel, 1 dkg cukorral, 2 dkg kakaóporral és fél teáskanál sütõporral. 2 teáskanál neszkávét feloldunk 2-3 evõkanál vízben. Hozzáadunk 2 tojást és az olvasztott vajat. Habverõvel simára keverjük, és elegyítjük a lisztes-csokis keverékkel. A piteformát ...