Extra durva csokis

2012-07-03

sponsored links

csokis_1

Rögtön kétszer. Az elsõ recept a barátnõmtõl, aki legalább háromszoros adagban süti négy jó étvágyú gyermeke kedvéért, a másik pedig Piszkétõl, akinél mindig lehet inspirációt találni valamilyen édesre.  A fõ különbség mindkét süteménynél az, hogy a zsíradék nálam olvasztott vaj, másutt olaj.

Arra viszont nagyon büszke vagyok, hogy egy másik blogger meg azt kommentelte itt nemrég, hogy valamilyen nem-édesre nálam talál jó ötletet többnyire.

Durván darabos csokis (23 cm-es piteformában):

10 dkg vajat megolvasztunk, és kicsit hûlni hagyunk. 10 dkg csokoládét apróra vágunk és összekeverjük 10 dkg liszttel, 1 dkg cukorral, 2 dkg kakaóporral és fél teáskanál sütõporral. 2 teáskanál neszkávét feloldunk 2-3 evõkanál vízben. Hozzáadunk 2 tojást és az olvasztott vajat. Habverõvel simára keverjük, és elegyítjük a lisztes-csokis keverékkel. A piteformát ...



Folytats a blogon ... ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/201...

sponsored links

Keres?s