Expressz csokis-lekváros kelt kalács
sponsored links
Tegnap délelõtt láttam meg Limaránál ezeket a kifliket, és két óra múlva már ettük is. Mármint nem az övét, hanem amit én addigra kisütöttem. :-))
A recept nagyon megtetszett, az ízvilága is, és az is, hogy gyorsan elkészül, mert ugye folytonos idõhiányban szenvedek (ki nem...). Rövidebb a dagasztás és a kelesztés ideje is, sõt a formázás után nem is kell külön keleszteni, mindjárt mehet a sütõbe...
Magam sem hittem volna,hogy ennyire finomak lesznek , bár Limara receptjeiben még sosem csalódtam. De ez most felkerült az abszolút kedvencek listájára, az biztos, hogy nagyon gyakran fogok ilyet sütni.
Az eredeti recepten egy picit változtattam, nem mintha kellett volna, mert egyébként úgy jó, ahogy van, csak épp elbénáztam az elején. Ugyanis 3 dcl tej kellett volna bele, én meg elmértem, és 0,5 litert sikerült a liszthez löttyintenem... Ekkor már persze a többi hozzávaló adagját is emelni kellett, és a vaj duplázása helyett egy kis olajat adtam még a ...