Esküvõi torta, a valóra vált álom II. - Az összeállítás

2011-10-18

sponsored links



Az esküvõi torta elõkészületeirõl az elõzõ bejegyzésben olvashattok!


Az esküvõ napján, délután fél háromkor találkoztunk a lakodalom helyszínéül szolgáló étteremnél. Nagy izgalommal nézegettük már az autóknál, hogy ki mit hozott! Így ámultam Eszter  szépséges hófehér tortácskáin és Andi gyönyörû zöld orchideáin! Szerintem mérni lehetett volna a levegõben az adrenalint, szikrázott a levegõ ettõl az eddig teljesen ismeretlen és nagyon pozitív feszültségtõl!
Amikor nem számít álmosság, fáradtság, hideg - csak menjünk és kezdjük már végre! Lehessen már látni, hogyan is mutat mindez egyben, az állványon! Végre válogathassuk a szalagokat és tehessük fel a virágokat!
Az étteremben persze tökéletes értetlenséggel néztek ránk, hogy miért akarunk mi helyet és minek kell nekünk még asztal is, miért olyan nagy dolog egy tortát összeállítani? Pedig bõven volt hely, egy használaton kívüli teremben... Valószínûleg az igazi cukrászok az igazi esküvõi tortákat nem így fejezik be, hanem csak épp egymásra teszik és kész.
Viszont ez most csapatmunka volt és nagyon nagy szerepe volt a csapat minden tagjának, hogy a tortát így fejeztük be, ahogy. A közös díszítés elérte célját, hiszen olyan ötletekkel rukkolt elõ hol egyikünk, hol másikunk, ami még harmonikusabbá tette az összképet! Hihetetlen, de több, mint négy órát töltöttünk el a megérkezéstõl számítva odáig, hogy asztalra tegyük és megfelelõ  ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/10/eskuv...

sponsored links

Keres?s