Események láncolata

2011-11-02

sponsored links


Naszóval az úgy kezdõdött, hogy megláttam a csirkemájat a hentespultnál és hirtelen felötlött bennem: kellene házi májkrémet barkácsolni a konyhában. Így a májacska hazajött velem, nekiláttam ebédet fõzni, majd dolgozni, majd takarítani, majd elfáradni, majd rájönni, hogy este vacsorzni megyünk, májacska tehát bekerült a mélyhûtõbe, mondván, majd másnap kiolvasztom, de addig se romoljon meg. Persze másnap nem lett kiolvasztva, jött a négy napos hétvége, szülõk látogatása, rengeteg-rengeteg kaja és valahogy nem volt kedv a máj kiolvasztásához.
Aztán, végül tegnap reggel, rávettem magam, hogy kezdjek vele valamit. Csak nézegettem-nézegettem a recepteket, csak nem találtam olyat, ami nekem kellett volna. Miért? Persze nem magam miatt. Az ok, hogy a párom nem rajong a májért. Rántva, resztelve még csak-csak, de egyéb kreatív felhasználási módjait (pl.: az isteni Stahl-féle májas-rukkolás saláta) elutasítja. Már régóta kacérkodtam vele, hogy készítek májpástétomot, de valahányszor felemlegettem, azt a választ kaptam: "de ne legyen túl máj-íze". Köszönöm, könnyû feladat, elvégre májat használunk. :)
Mindegy, nincs lehetetlen, végül meg is találtam a tökéletes receptkeveréket több helyrõl összeállítva. Májkrém elkészült, na és akkor jött a bibi. Gyerekkorom óta imádom a májkrémet - kaláccsal. Igen, lincseljetek meg! Akkor is imádom, és szerintem ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/11/esemenye...

sponsored links

Keres?s