Erõleves spenótos-szárnyas fásgaluskával, zsenge karottával, sajtkockákkal és lúdgége tésztával
sponsored links
Állandó Étlapunk megalkotásában "komoly" szerep hárult rám. Végzem a dolgomat, már-már többet is, mint amennyit beosztásomnál fogva kellene. Súlytalannak érzem a fölöttem levõket. Szakmailag ez egyenesen idegesít. Sok minden zavar. Fõleg a szakmai szinten való pozíció elérése, amely esetünkben komoly problémát generál, generálhat. Néhány beosztott, félre nem érthetõ megnyilvánulásai, arra engednek következtetni, hogy szakmai hiányosságról beszélnek a legfelsõ szinten. És ez, a beosztottak meglátásai. Az enyémet egyenlõre nem tárnám a nagy nyilvánosság elé, mert akkor, "jaj mindenkinek".
De jöjjön az elsõ étel az étlapról:
Elkészítünk egy erõlevest az alábbi hozzávalókból: 0,60 marhalapocka, marhacsont, 0,20 fehérrépa, 0,30 sárgarépa, 0,10 zeller, 0,05 gomba, 0,10 kelkáposzta, ...