Erõfeszítés és éhezés nélkül, olvadnak az a bizonyos kilók?
sponsored links
Laktató, zsírégetõ finomság, melyet bármikor ehetsz, az egészséges étrendbe is beilleszthetõ. Egyszerûbb, gyorsabb már nem is lehetne. Akár ebédre, vacsorára, kitûnõ választás. Próbáljátok ki, isteni az íze? Minden ilyen egyszerû ajánlatomat a ?Fitness alakformálás? & ?Vitality saláták? címszó alatt megtalálsz, a ?Fitness varázsfazék? címszó alatt, pedig ezenkívül még a ?+ megtartó? egy kicsit engedékenyebb recept ötleteimet találod? az ?Édenkerti turmix shake? címszó alatt pedig olyan italokat találsz, ami már reggel felpörgeti az anyagcserédet? és imádni való napindító reggeli választás lehet?
Baconba tekert medvehagyma-sajttal/salátával
Hozzávalók:
2 tálca bacon szeletelt szalonna
1 csokor medvehagyma
1 tubus tejszínes natúr krémsajt
snidling ? vagy zöldhagyma apróra vágva
frissen õrölt bors
csipet só ? himalája ? ízlés szerint, akinek szüksége van rá, vigyázva, mert a bacon szalonna sós?
olívabogyó
koktélparadicsom
saláta
kaliforniai paprika
pirított sajt
olívaolaj
citrom leve
kókuszzsír
Elkészítés:
Mossuk meg a medvehagymát, és szárítgassuk meg egy papírszalvétával.
Ha készen vagyunk, akkor egy tálkában a tubus krémsajtot, borsozzuk, és apróra vágott snidlinggel, vagy zöldhagymával ízesítjük. Jól keverjük el. Ha túl sûrû egy pici tejszínnel vagy tejföllel hígítsuk.
Ha készen vagyunk, akkor fogjuk bacon szeleteket és fektessük le egymás mellé hosszában, kb. 4 db-ot, aztán rá széltében kb. 3 db-ot, és tegyük rá a medvehagymát, és kenjük rá a sajtkrémet és csomagoljuk össze. Ha szétcsúszna, rögzítsük egy hústûvel.
Ezt követõen egy serpenyõben kókuszzsírt hevítünk és süssük át a baconos tekercseinket.
Készítsük el a salátát. Egy tányérra tegyük vegyesen a jégsalátát, madársalátát, paradicsomot, paprikát, szórjuk meg sült sajttal, borsozzuk és locsoljuk meg egy kis citromlével, és egy kis oliva olajjal.
Jó étvágyat!
Klarissza
Baconba tekert medvehagyma-sajttal/salátával
Hozzávalók:
2 tálca bacon szeletelt szalonna
1 csokor medvehagyma
1 tubus tejszínes natúr krémsajt
snidling ? vagy zöldhagyma apróra vágva
frissen õrölt bors
csipet só ? himalája ? ízlés szerint, akinek szüksége van rá, vigyázva, mert a bacon szalonna sós?
olívabogyó
koktélparadicsom
saláta
kaliforniai paprika
pirított sajt
olívaolaj
citrom leve
kókuszzsír
Elkészítés:
Mossuk meg a medvehagymát, és szárítgassuk meg egy papírszalvétával.
Ha készen vagyunk, akkor egy tálkában a tubus krémsajtot, borsozzuk, és apróra vágott snidlinggel, vagy zöldhagymával ízesítjük. Jól keverjük el. Ha túl sûrû egy pici tejszínnel vagy tejföllel hígítsuk.
Ha készen vagyunk, akkor fogjuk bacon szeleteket és fektessük le egymás mellé hosszában, kb. 4 db-ot, aztán rá széltében kb. 3 db-ot, és tegyük rá a medvehagymát, és kenjük rá a sajtkrémet és csomagoljuk össze. Ha szétcsúszna, rögzítsük egy hústûvel.
Ezt követõen egy serpenyõben kókuszzsírt hevítünk és süssük át a baconos tekercseinket.
Készítsük el a salátát. Egy tányérra tegyük vegyesen a jégsalátát, madársalátát, paradicsomot, paprikát, szórjuk meg sült sajttal, borsozzuk és locsoljuk meg egy kis citromlével, és egy kis oliva olajjal.
Jó étvágyat!
Klarissza