Erdélyi Raffaello szelet
sponsored links
Hozzávalók:
A krémhez: 1 csomag fõzni való vanília ízû pudingpor, 1 csomag vaníliás cukor, 20 dkg kristálycukor, 10 db tojássárgája, 3 dl tej, 25 dkg Rama Sütõmargarin
A barna tésztához: 2 evõkanál rétesliszt, 3 evõkanál keserû kakaópor, 15 dkg darált dió, 15 dkg kristálycukor, 5 db tojásfehérje, fél csomag sütõpor
A fehér tésztához: 2 evõkanál rétesliszt, 15 dkg kókuszreszelék, 15 dkg kristálycukor, 5 db tojásfehérje, fél csomag sütõpor
A díszítéshez: kókusz- vagy csokoládéreszelék
Elkészítése:
Elõször a fehér tésztát készítjük el. Ehhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük, a vége felé
beleszórjuk a cukrot is. A kókuszreszeléket a liszttel és a sütõporral összekeverjük, és a ...