Erdélyi lestyán leves, és díjakat kaptam
sponsored links
A blogom arculatát nagyjából már kialakítottam - ez lett hobbim és a szabadidõs tevékenységem egyben. Alakítgatom, próbálom saját elképzelés szerint formálni, ám az utóbbi idõben elég kevés idõt töltök kis internetes naplóm társaságában, ez meg is látszik, sok munkám volna még vele, nem is beszélve a régóta halmozódó anyagok közzétételérõl, hogy a rendszerezést már ne is említsem.
Azonban ma, amikor felnéztem, láttam, hogy egy újabb, nagyon aranyos díjat is kaptam, a másik, még tartozásban lévõ mellé.
Sajnos most sincs idõm, hogy ezekre normálisan reagáljak, de szeretném még a mai nap folyamán megtenni, ezúton is köszönvén azoknak, akik rám gondoltak, Marisznak és szívem csücske Zsozsókának.
Ugyanakkor mindaddig, míg a díjas témával visszatérek, szeretettel ajánlok egy finom és gyorsan elkészülõ levest, kis családom nagy kedvencét, ami ebben a zord idõben nagyon jól tud esni.
Hozzávalók a leveshez: 2 szál répa, 1 szál fehérrépa, 1 kisebb paszternák, 1 kisebb zeller, kevés olaj, ételízesítõ, lestyánlevél bõven, petrezselyemzöld; a habaráshoz 1 púpos kanál liszt, 1 kos doboz tejföl; a levesbetéthez: 5 dkg ...