Erdélyi Konyhás találkozó Nagyágon - 2014
sponsored links
Június 27 és 29 között ismét megtartottuk a már hagyományossá vált nyári Erdélyi Konyhás találkozónkat Nagyágon, a Corvin Kiadó igazgatójának,Varga Károlynak jóvoltából. A mostani találkozó témája a disznóvágás volt, tehát levágásra és feldolgozásra került egy sertés a hétvégén. Rengeteg finom étel készült el, amelyekbõl meg sem tudtam mindeniket kóstolni, már annyira tele voltam a szagokkal. Bizony most jól jönne azokból valami :)
A disznóvágás mellett még gombásztunk, eprésztünk, fûszer - és gyógynövényeket is gyûjtöttünk.
Ez a találkozó már a létszám miatt is különleges volt, hiszen harminc - harmincöt ember volt jelen, köztük nagyon sok gyerek is :)
Én egy Betyárpaprikás nevezetû ételt készítettem el, ami a visszajelzések szerint tetszett és ízlett a kollégáknak :)
És akkor jöjjenek a fotók :)
A disznóvágás mellett még gombásztunk, eprésztünk, fûszer - és gyógynövényeket is gyûjtöttünk.
Ez a találkozó már a létszám miatt is különleges volt, hiszen harminc - harmincöt ember volt jelen, köztük nagyon sok gyerek is :)
Én egy Betyárpaprikás nevezetû ételt készítettem el, ami a visszajelzések szerint tetszett és ízlett a kollégáknak :)
És akkor jöjjenek a fotók :)
Gombászás közben. |
Amit gyûjtöttünk :) |
Gál Edith kolléganõmmel fõzés közben. |
Paprikás és borsos abált szalonna. |
Szamóca és kakukkfû. |
A romtemplom. |
Betyárpaprikás |
Sül az oldalas. |
Búzavirág, csak mert szeretem és kék. |
A kedvenc hétvégi sütim Fagyal Hajnalka kolléganõm kezét dícséri. |