Erdei gyümölcsös-mascarponekrémes palacsinta
sponsored links
Ez az egyik legrégebbi édességreceptem, sütõtudományom hajnalán készítettem, és fent is volt a blogon egészen mostanáig. De miután elolvastam a hozzávalók mennyiségét, úgy éreztem, valami nem egészen stimmel. Annyira idegesített a dolog, hogy kaptam-fogtam magam, és máris elkezdtem bekeverni a palacsintát. Na jó, bevallom, ez csak az egyik ok volt. A másik az, hogy édesség után ácsingóztam. :D
Közben variáltam az arányokkal: szaporítottam a lisztet, szûkebben mértem a vajat, és ezúttal egy kis víz is került a tésztába. A töltelék mennyiségét is növeltem, mert az eredeti leírás alapján nem lett volna elég 8 palacsintába. Igazából nem kellett sokat alakítani rajta, de épp ennyi kellett ahhoz, hogy végre abszolút pontos legyen a recept. :) Mivel a korábbit elsõ felindulásból töröltem, ezért ez a javított verzió most nem kerülhetett be a ...
Közben variáltam az arányokkal: szaporítottam a lisztet, szûkebben mértem a vajat, és ezúttal egy kis víz is került a tésztába. A töltelék mennyiségét is növeltem, mert az eredeti leírás alapján nem lett volna elég 8 palacsintába. Igazából nem kellett sokat alakítani rajta, de épp ennyi kellett ahhoz, hogy végre abszolút pontos legyen a recept. :) Mivel a korábbit elsõ felindulásból töröltem, ezért ez a javított verzió most nem kerülhetett be a ...