Erdei gyümölcsös krémtúrópite
sponsored links
Húsvét elõtt láttam meg a facebookon ezt a gyönyörûséges finomságot.Aztán megkerestem a "gazdáját", lemásoltam a receptet és bizony elkészítettem. Itt találtam Zamat és íz, nézzétek meg, nagyon finom dolgok vannak itt.
Ez a süti Húsvét vasárnap készült, aztán szinte azonnal elfogyott, annyira sikere volt, hogy sütnöm kellett még egyet.....és õszintén megvallva, nem esett nehezemre, mert ilyen egyszerû, de nem hizlaló és mégis finom sütit még nem is láttam.
Szóval a recept:
1/2 kg túró
1 nagy pohár natur joghurt
4 tojás
2 fõzõs vaniliás pudingpor
8 dkg olvasztott vaj
cukor (nálam xillit) ízlés szerint
Ezeket beletesszük a turmixba és krémesre keverjük, majd egy kivajazott piteformába öntjük, a tetejét megszórjuk erdei gyümölccsel és légkeveréses sütõben megsütjük (20 perc 175 C, majd 20 perc 150 C-on). A sütésnél arra kell figyelni, hogy ne száradjon ki, tehát a széle már megsült (piskóta-szerû), középen még remegõs, akkor jó, ki kell venni.
Próbáljátok ki, egyszerû, de nagyon-nagyon finom! Köszi Zamat és Íz!
sajnos szeletelt képet nem sikerült készítenem, mert addigra elfogyott!