Erdei gyümölcs parfé - habszifon retro
sponsored links
Újra habszifon akció.
Szerintem ez lett az eddigi legjobb, pontosabban itt adott egy hatalmas pluszt a habosítás: a parféként üzemelõ hab a tejszín sima felverésével el nem érhetõen könnyû lett, nem egy kemény jégtömb, hanem légies, lágyan olvadó jégkrémszerûség: ilyen állagú hideg cucchoz habszifon nélkül csak irdatlan mennyiségû állományjavítózott nagyüzemi jégkrém vásárlásával lehet jutni.Mellette szól még, hogy 10 dkg gyümölcspüré, pici porcukor és 1,5 dl tejszín simán kiad 4-6 adagot, sõt, ha ilyen cukin tálaljuk, akkor egy vacsora után akár 8 embernek is van desszert. Oké, persze nálunk is van, aki egy ültõ helyében is megeszi, de annak fél kiló cukor se kottyan meg a kókuszkockában...
Hozzávalók: ...