Erdei gombás betyárleves Nagyágon
sponsored links
Ezt az ételt Nagyágon készítettem (Déva mellett), ahol ismét összegyûlt az Erdélyi Konyha csapata, hogy egy szép, és tartalmas hétvégét töltsünk együtt.
Az idei találkozó témája a disznóvágás volt, ezzel tulajdonképpen egy újabb kiadványra is készülünk, de errõl majd késõbb. Egy hatalmas, 160 kilós disznót vágtunk le, és dolgoztunk fel, ezekbõl készítettünk mindenféle disznóságokat.
Nagyon sokan voltunk, nagyon-nagyon klassz volt minden, ahogy ezt már megszokhattuk :) Nagy beszélgetések, evés-ivás, rengeteg nevetés, tapasztalatcserék, szóval minden.
Lassan öt éve, hogy hálás vagyok, amiért egy ilyen remek, színvonalas csapathoz tartozom, remélem, így marad ez még sok-sok éven át!
A gombát az ügyes pasik szedték, a fûszereket pedig Sütõ Edith kolleginám, szóval tényleg igazi erdei étel :)
Hozzávalók:
- 50 dkg rókagomba
- 25 dkg lángolt kolbász ...