Erdei gombákkal párolt, sült vadnyúl combok pirított polenta párnácskákkal

2017-05-10

sponsored links

IMG 4399

Hozzávalók:

  • 2 elsõ és 2 hátsó vadnyúl comb
  • szalonna
  • ...
  • erdei gombák ( vargánya,sárga gévagomba, pereszke, tuskógomba,csiperke,érdes nyelû tinorú )
  • ...
  • kakukkfû
  • só és bors
  • száraz rozé

A combokat csíkokra vágott szalonnákkal és fokhagymákkal tûzdelem meg, majd az öntöttvas edényem aljára pakolom mindet. A combokra még dobálok szalonnát, fokhagymát, jöhetnek a fûszerek és öntök alájuk egy kevés rozét. A húsokra rádobálom az illatos erdei gombákat, majd az edényt le is fedem, aztán az ...


Folytats a blogon ... husimado-eger.blog.hu/2017/05/10/erde...

sponsored links

Keres?s