Epres zöldsaláta grillezett kecskesajttal
sponsored links
Sorra húzzák le a gasztroblogok a rolót. A nagy hõségre hivatkozva többen kitették a "technikai okból zárva táblát". Kisebb nagyobb megszakításokkal azért én igyekszem hõsiesen kitartani. Erre a legjobb módszer az "étterem" és a "saláta" kategóriák alatt futó bejegyzések szaporítása. Ebbe a salátába aztán tényleg találkozik a nyár összes friss íze és vidám színkavalkádban sincs hiány. Én a kecskesajt miatt még egy fehér habzóbort is beszereztem a Sarki fûszeresnél, de ez már igazán egy másik bejegyzés témája lesz.
A strandra vezetõ út (1 adag):
pár szem eper cm-es szeletere vágva
6 saláta levél felcsíkozva
1 marék rukkola
2 szelet kecsketejbõl készült brie
pirított darált dió durvára ...