Epres/szõlõs kosárkák
sponsored links
A második vendégposzt, ezúttal Valitól! Nem rémülünk meg az epertõl, hanem szõlõvel helyettesítjük. Értjük egymást?:)
Jóval az eperszezon után, de nagyon nyári, csak abból kell csinálni, ami épp van a piacon. Könnyû, szép és tapasztalataim szerint elemi vágyakozást kelt mindenkiben. Eper helyett most szõlõt használnék hozzá (elfelezve, kimagozva a szemeket, egy ilyen falatnyi sütinél, meg egyáltalán, ráharapni a szõlõmagra nem az a dolog, amit bárki is értékelne), vagy más szezonális bogyót/gyümölcsöt, ami egyben alkalmat ad a tejszínhab ízesítésének átgondolására, felszabadítva kreativitásunkat... (pl csokis krém és málna õsszel, csoki kandírozott naranccsal télen, nem is tudom, egyszerû lélek vagyok, engem a csokis tejszínhab a teteján étcsoki forgácsokkal és némi rizsborba/Cointreau-be áztatott mazsolával is feldobna ...