Epres saláta - VKF! 63.

2014-04-23

sponsored links

Colette (Zöld múzsa) VKF! 63. kiírásában a salátáké a fõszerep, a színes salátáké. Ez annyira egyszerû, hogy órákig tartó fejtörést eredményezett - de a kóstolási próba alapján megérte.

Nagyszerûsége egyszerûségében rejlik!

Hozzávalók: bébispenót, eper, mini-mozzarella, dióolaj (vagy egyéb nemes olaj), só, bors, citromlé

Az alaposan megmosott spenótot leszárítjuk. Az epreket megmossuk, feldaraboljuk. A dióolaj, citromlé, só és bors felhasználásával öntetet készítünk.

A varázslat pedig most következik (á, nincs is benne semmi varázslat): a spenótleveleket összeforgatjuk a mini mozzarella golyókkal és eper darabokkal. Tálaljuk.


Ha kellõen gyorsan ülünk az asztalhoz, tán még nekünk is marad egy kicsi ....

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2014/04/epr...

sponsored links

Keres?s