Epres saláta - VKF! 63.
sponsored links
Colette (Zöld múzsa) VKF! 63. kiírásában a salátáké a fõszerep, a színes salátáké. Ez annyira egyszerû, hogy órákig tartó fejtörést eredményezett - de a kóstolási próba alapján megérte.
Nagyszerûsége egyszerûségében rejlik!
Hozzávalók: bébispenót, eper, mini-mozzarella, dióolaj (vagy egyéb nemes olaj), só, bors, citromlé
Az alaposan megmosott spenótot leszárítjuk. Az epreket megmossuk, feldaraboljuk. A dióolaj, citromlé, só és bors felhasználásával öntetet készítünk.
A varázslat pedig most következik (á, nincs is benne semmi varázslat): a spenótleveleket összeforgatjuk a mini mozzarella golyókkal és eper darabokkal. Tálaljuk.
Ha kellõen gyorsan ülünk az asztalhoz, tán még nekünk is marad egy kicsi ....