epres saláta
sponsored links
A tél végén ki vagyok éhezve a frissre, a zöldre, a gyümölcsökre. Szerintem ezzel sok ember tud azonosulni.:)
Ma a maradék sült hús hasznosítására egy hideg-meleg salátát készítettem. A maradék sült húst átsütöttem, és még forrón felszeleteltem. A többi összetevõ, spar zacskós friss saláta, 3-4 szem eper, balzsamecetkrém. Most nem használtam sem sót, sem más zsiradékot, mivel a húsban mindkettõ megtalálható.
Gondoltam készítek egy kevésbé életlen képet, mint a múltkori, de nem jártam sikerrel. Az új gépen az ételfotózás valahogy nem az igazi...a másikkal sokkal jobb képeket készítettem. Hát ez van.:)
Ma a maradék sült hús hasznosítására egy hideg-meleg salátát készítettem. A maradék sült húst átsütöttem, és még forrón felszeleteltem. A többi összetevõ, spar zacskós friss saláta, 3-4 szem eper, balzsamecetkrém. Most nem használtam sem sót, sem más zsiradékot, mivel a húsban mindkettõ megtalálható.
Gondoltam készítek egy kevésbé életlen képet, mint a múltkori, de nem jártam sikerrel. Az új gépen az ételfotózás valahogy nem az igazi...a másikkal sokkal jobb képeket készítettem. Hát ez van.:)