Epres, rebarbarás túrótorta
sponsored links
A rebarbara. A zöldség, amelyik néha piros is. Amivel nem szoktunk csak úgy összefutni. Különleges sóskaféle, amit ugye, nem is gondoltunk volna. Valahol azt olvastam, hogy maga a negatív kalória, ugyanis több energia kell a feldolgozásához, mint amit a szervezet belõle nyer. Ennyi sok pozitívum után jöjjön egy kis finomság, mely már kétszer került az asztalunkra. A gyerekek csak ímmel-ámmal, pedig isteni, édes és kedvesen fanyar. A recept a szépségtárról van, éljen, és köszönet érte. Komoly rebarbara addikciót találtok.
- 50 dkg túró
- 10 dkg barna cukor
- 2 tojás
- 20 dkg sûrû joghurt (lehetne görög, török is)
- 15 dkg búzadara
- 1 ek vanília kivonat
- 2 ek vaj a forma kenéséhez ...