Epres-rebarbarás pite
sponsored links
Ahogy egyre melegebb az idõ annál kevésbé kívánom már a téli desszerteket. Jöhetnek cserébe a gyors, könnyû, gyümölcsös csodák. A rebarbara nem a gyerekkori ízek közé tartózik, valahogy ez sem volt a menü része Otthon. Viszont itt megszerettem, sokszor készül belõle valamilyen sütemény. Ha idõnk van cifrázhatjuk habbal, krémmel, de nálam most egy nagyon egyszerû pite készült vacsoravendégeknek.
A hét elején kolléganõim jártak nálam. Macaronsütés volt. Készültem egy kis frittataval meg ezzel a pitével. A pite tésztáját akkor egy kicsit száraznak éreztem (habár a kedves vendégeim dicsérték, meg repetát is kértek). Így aztán tegnap újrasütöttem kevesebb liszttel, hogy megbizonyosodjak mûködik a recept :) Hát nagyon finom lett, úgyhogy jöhet ide a blogra.
Hozzávalók (26 centiméteres piteformába):...