Epres rebarbarás joghurt leves (paleo)

2017-05-06

sponsored links



Itt a tavasz, jön a gyümölcsleves szezon, amiket én úgy szeretek. :) 

GLASS -növényi italkészítõ automatával készítettem el ezt a levest isHa a gépre vagytok kíváncsiak, akkor ide kattintsatokHa pedig az eddig elkészített levesekre, növényi tejekre akkor ide. illetve ide

Hozzávalók:

25 dkg eper
25 dkg rebarbara
40 dkg házi kókuszjoghurt (recept itt)
fél vaníliarúd centis darabokra vágva
édesítõ ízlés szerint (nálam 3 dkg eritrit + 2 dkg méz)
víz

a habhoz:
2 tojásfehérje
2 evõkanál porrá õrölt eritrit 
csipet só

A tennivalónk csak annyi hogy a megmosott feldarabolt epret és rebarbarát (nem kell pucolni) a többi hozzávalóval együtt a gépbe tesszük. Felöntjük vízzel a maximum jelig, majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfõzze és krémesítse a hozzávalókat. Ennyi... A habhoz a tojásfehérjét csipetnyi sóval majdnem kemény habbá verjük. Hozzáadjuk az édesítõt, tovább verjük. Ha már kemény a hab 750 wattra állított mikróban 30 másodperc alatt "megsütjük". A leves tetejére kanalazzuk és már fogyaszthatjuk is (a leves hidegen és melegen egyaránt finom).

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s