Epres-mangós pohárkrém

2012-06-17

sponsored links


Íme a bizonyíték, hogy miért nem vagyok elragadtatva az itteni eperrel! Ha nem mondanám rájönnétek, hogy az a halvány piros(?) valami ott eper? Tuti nem! És higgyétek el, ízre is pont olyan mint színre. Semmilyen. azért én meg-meg kívánom, mert látványra, illatra mégiscsak eper. Aztán jön a csalódás újra és újra. Ezt a pohárkrémet olyan sokáig készültem megcsinálni, hogy már álmomban is azt láttam. Katasztrófa volt. Az epret megmostam és megsárgult a víztõl. Én meg annyira akartam, hogy majd sírva fakadtam, hogy nem tudom elkszíteni. ezek az álmok...:) Másnap végre belevágtam. Nem lett sárga az eper, de piros sem. Azért finom volt, leszámjtva, hogy hiányzott az eperíz belõle.

Az ötletet az Otthon ízei blogon találtam és elsõre beleszerelmesedtem még akkor is ha nálam valami egészen más lett belõle.

Hozzávalók: 
2 pohárhoz
40 dkg eper
1 mangó
12,5 dkg mascarpone
1 ek cukor ...

Folytats a blogon ... gasztroemi.blogspot.com/2012/06/epres...

sponsored links

Keres?s