Epres-kókuszos tápiókapuding

2013-07-05

sponsored links

 YI5M5786.jpg

 Azon ritka, glutén-laktóz-cukormentes édességek egyike, ami kifejezetten finom.

 De mi is az a tápióka, és mióta eszünk gyöngyöt? Hívhatjuk még maniókának vagy kasszávának is - a tápióka egy feldolgozott végtermék, a manióka gyökérbõl nyert keményítõ. Tápiókagyöngy pár száz forintért kapható a bioboltokban vagy ázsiai élelmiszereket forgalmazó üzletekben, kétféle méretben. Ehhez a desszerthez az apróbb szemût használtam, mely a fõzés során teljesen áttetszõvé válik.   

Hozzávalók:

125 g tápiókagyöngy

6 deci kókusztej

100 g kókuszreszelék ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2013/07/05/ep...

sponsored links

Keres?s