Epres fehér csokoládés pohárkrém mandulás keksszel
sponsored links
Még az elõzõ nagy eperadag egyik készítménye volt a muffin és a parfé mellett, csak hogy legyen apának is valami. Bár meglepetésemre a parféból többet kanalazott, mint ebbõl. :D Ez is a gyorsan összedobok valamit típusú édesség, tényleg csak pár perc az egész.
200 g eper
50 porcukor
200 ml tejszín
50 g fehér csokoládé
Amaretti keksz
Az epret villával nagyjából összetör, porcukorral kever, félretesz. Habot felver, olvasztott fehér csokival összeforgat. Zsákba tölt. Minden pohárka aljára kevés hab, rá egy-egy kanál eperpüré, durvára morzsolt Amaretti, megint hab, eper, majd habrózsa, amire még pici morzsa kerül és pár szép szem eper díszítésként.
Ugye, milyen egyszerû?
Egy finom vacsi után könnyed desszert, mutatós, pedig csak összedobtuk. A fehér csokoládé pedig nagyon jól passzol az eperhez, különleges ízélmény volt. :)
Valamint minden édességet, desszertet kedvelõt várunk szeretettel szintén a facebookon, a DesszertSarok csoportban!