Epres cupcake polentával
sponsored links
Mi is lehetne a legjobb apropó egy parkolópályán lévõ blog újraindítására, mint egy szemet-szájat gyönyörködtetõ epres süti?
Persze, a sütés-fõzés nem szünetelt (igaz, volt idõ, mikor elfogyott a lendület), rengeteg piszkozat recept vár itt rám, hogy újra megjöjjön az ihlet, és szép fotókkal megörökítsem õket. Kell egy kis szünet idõnként, amíg lehet kutakodni, elgondolkodni a táplálkozási szokásainkon, nem felejtve, hogy az étkezés nagyban meghatározza életminõségünket.
Szóval, ez a recept a GoodFood-ról való, némi változtatással, de az alap és az inspiráció tõlük jött.
12 db-hoz
12 dkg vaj
14 dkg nádcukor
fél bio citrom héja
2 nagy tojás
8,5 dkg polenta
14 dkg liszt
1 ek sütöpor
1-1,2 dl rizstej
14 dkg eper apróra vágva
tetejére
4 db eper
15 dkg nádcukor
citromlé
6 db szép eper félbevágva, zöldjével...