Epres csokoládés torta

2012-06-03

sponsored links


Ez most csak a magunk kedvére készült, a remek tahi eper utolsó részébõl. Hasonló a málnáshoz, csak a krémen változtattam, sok eper került bele, meg az oldalára is, és csökkentettem a zselatint egy picit.
Kissé hullámos lett a krém széle, mert sütõpapírral béleltem körben a formát. Ez az ízén nem rontott.

Hozzávalók 26 cm átmérõjû tortaformához
a tésztához:
  • 16 dkg liszt
  • 6 dkg kakaópor
  • 10 g szódabikarbóna
  • 5 g sütõpor
  • csipet só
  • 2 tojás
  • 24 dkg cukor
  • 1 kávéskanál vaníliakivonat
  • 14 dkg tejföl (vagy joghurt) ...

Folytats a blogon ... mohakonyha.blogspot.com/2012/06/epres...

sponsored links

Keres?s