Epres blondie
sponsored links
Itt az eperszezon, az eperlekvárt ebben a sütiben mostmár friss eperre cserélhetjük. A blondie-hoz az epernél jobban talán nem is passzol semmi. Nálunk már a brownie nem is fut, annyira rákattantunk a fehér verzióra, érdemes ám kipórbálni :)
Hozzávalók:
20x20 cm-es tepsihez
100 gr fehércsoki
100 gr vaj/ margarin
2 tojás
30 gr cukor
csipet só
80 gr liszt
5-6 szem eper
Elkészítés:
1. A sütõt 180 fokra elõmelegítjük, a tepsit kibéleljük sütõpapírral.
2. A vajat/ margarint a csokival mikróban összeolvasztjuk.
3. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzácsurgatjuk a langyosra hûlt csokis keveréket, mehet hozzá a sóval elkevert liszt.