Epres - bazsalikomos fehércsokimousse praliné
sponsored links
Még Húsvét elõtt, a Levendula&Csokoládé blog és a Food-Pack Kft. közös játékán nyertem egy kakaóbabokat formázó polikarbonát formát egy bonbonötletemmel. A gyõzelemmel járó kellemes kötelességem pedig az volt, hogy valósítsam meg a formába álmodott ötletemet. Ez számomra is érdekes kísérlet volt, hiszen már sokat olvastam korábban arról, hogy milyen jó kis páros az eper és a bazsalikom, de próbálni még nem próbáltam. Hát, be kell vallanom, tényleg szuper kombináció, valahogy olyan üde és friss lesz a bazsalikomtól az eper.
A formával kapcsolatban - míg csak képen láttam - voltak félelmeim, hogy belefér-e majd a kétrétegû töltelék, amit kigondoltam, de nem volt vele semmi gond. Nagyon szépen lehetett vele dolgozni, és gyönyörûen kipotyogtak a végén a kakaóbabok. Nagyon tetszik, hogy olyan szépen...