Eperszezon

2012-05-11

sponsored links


Végre elérkezett a finom édes valódi magyar eper szezonja. Nagyon tuti beszerzõhelyet találtam, egy igazi õstermelõ személyében, aki még soha nem okozott csalódást a minõség tekintetében. Így ameddig csak tart az eperszezon kizárólag nála fogok epret venni, kivéve amikor az anyukám szedi a kertjébõl és juttatja valahogy el hozzám.
Az elmúlt hétvégén anyák napját mentünk köszönteni és úgy gondoltam valami különleges, friss finomsággal kedveskedem a virág mellé.Az a legjobb ebben az édességben, hogy minden elõre elkészíthetõ, mivel a hûtõben eláll mind a töltelék, mind a kosárka, egyedül az epret kell frissen a tetejére biggyeszteni.

Epres-citromkrémes kosárkák

Hozzávalók:
25 db szép nagy eper
a kosárkához(25 db):
25 dkg liszt
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
2 tojás
a citromkrémhez: ...

Folytats a blogon ... lelekkonyha.blogspot.com/2012/05/eper...

sponsored links

Keres?s