Eperlekvárral töltött mascarponés sajtgolyók

2017-06-05

sponsored links





Hozzávalók:
15 dkg kókuszreszelék
25 dkg mascarpone lágy sajt
1 evõkanál xilit cukor helyettesítõ
1 teáskanál vanília aroma
5 dkg kókuszreszelék a forgatáshoz

8-10 dkg házi készítésû eperlekvár

Elkészítése:
A mascarponét a xilittel és az aromával kissé habosra kikeverjük,majd beleforgatjuk a kókuszreszeléket. Kézzel kisebb diónyi golyókat formálunk a masszából.

A golyók közepét az ujjunkkal kissé benyomjuk és egy kevés eperlekvárral betöltjük .
Óvatosan betakarjuk egy kevés masszával a lekváros részt és golyóvá formáljuk.
A maradék kókuszreszelékben megforgatjuk, majd kis kapszlikba rakjuk õket és hûtõszekrényben tároljuk.

További ötletek: A kis golyókba egyenként tehetünk egy-egy darab mandulát, vagy diót, majd így forgatjuk meg a kókuszreszelékben.

Bárhogyan is készítjük finom krémes kókusz golyókat kapunk.









A recept megjelent,  2017. Küldd el a recepted / 5 Májusi számában.




Folytats a blogon ... bibimoni.blogspot.com/2017/06/eperlek...

sponsored links

Keres?s