Eperkrémleves habgaluskával

2012-04-30

sponsored links

A receptet Zsuzsablo küldte 2011.06.20-án

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Végy egy akkora lábost, amennyi levest csinálni akarsz. Nálam ez a 3 literes volt legutóbb.
  • A lábost félig pakold meg eperrel, majd 3/4-ig öntsd fel vízzel, és az egészet forrald fel
  • Mikor forr egyet, vedd le a tûzrõl, és botmixerrel vagy turmixgéppel pépesítsd
  • Mikor hûlt keveset, 4 tojássárgájával sûrítsd be a levest - besûrítés: Egy nagyobb, mondjuk fél literes bögrébe öntsd a levesbõl kb. 2 dl lét, üsd bele a tojások sárgáját, keverd el, és óvatosan ezt a ...

Folytats a blogon ... paleolihlet.freeblog.hu/archives/2012...

sponsored links

Keres?s