Eperkrémleves
sponsored links
Most van szezonja az epernek és biza már-már elég melegek vannak. Ha nincs kedvünk bekapcsolni a fõzõlapot, nagyon hamar összedobhatunk egy hideg eperkrémlevest.
Eperkrémleves
Hozzávalók:
- 50 dkg eper
- 2 dl habtejszín
- 1,5 dl natúr joghurt
- 3 ek cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 ek vaníliás cukor
Az epret megmossuk, megpucoljuk, nagyobb darabokra vágjuk és a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk. Elég sûrû levest kapunk, így ha hígabban szeretjük, öntsünk hozzá még hideg vizet. Vaníliás fagyalttal tálaljuk.
Szabi még nem döntötte el, hogy a zene, a szabászat vagy az elektronika érdekli jobban, de mi úgy látjuk, hogy nem zárják ki egymást :)