Eper-rebarbara szuflé

2011-05-16

sponsored links

Néhány nappal ezelõtt kiállítás megnyitóra mentünk a húgomékkal itt Makón. A könyvtárban még most is megtekinthetõek a csodás fafaragások és karikás ostorok, aki teheti tekintse meg, megéri!
Arra gondoltam, hogy egy könnyû szufléval várom a tesómékat. Elõzõ nap fõztem egy kis eper-rebarbara lekvárt, remekül lehet a szufléhoz is használni, egyszerûen csak át kell egy szitán paszírozni.
Persze ahogy lenni szokott némi kis malõr közbajött. Én úgy emlékeztem egy órával késõbb kezdõdik a program, az utolsó pillanatban tettem be a sütõbe az édességet. Toporogva, teljes harci díszben vártuk a sütõ elõtt, hogy végre elkészüljön, a húgom csinált egy (két) gyors fotót, forrón belapátoltuk és rohantunk. sajnos így nem is tudtuk kiélvezni az ízeket, pedig nagyon-nagyon jó kis desszert volt. Már csak ezért is muszáj lesz ismételni.

Hozzávalók:...

Folytats a blogon ... limarapeksege.blogspot.com/2011/05/ep...

sponsored links

Keres?s