Eper-rebarbara-csoki lekvár
sponsored links
Sajnos sok víz lefolyt a Dunán a múltkori bejegyzés óta ... de azért szerencsére nem telt teljesen tétlenül. Most végre a srácok is adtak egy kis idõt, így tudtam kicsit befõzõcskézni.
Készülõdünk az igazi eperszezonra, (ami nemsokára itt lesz!), illetve már a rebarbara is megjelent a piacokon. Az eper-rebarbara együttesérõl pedig már biztos nagyon sokan hallottatok. Idei elsõ befõzésem nekem is hozzájuk kapcsolódik, de én most egy kicsit megfûszereztem egy kis csokival. Mondhatom, a csoki nagyon odatette magát, már az üveg kinyitásakor is lehetett érezni az átható étcsoki illatot! Fenséges lekvár! Én most csak kis adagot fõztem próbaként, de legközelebb jobban belevágok! :) Az arányok és a mennyiségek természetesen ízlés szerint ...