Eper-mousse-torta

2016-06-14

sponsored links


Lassan vége az eperszezonnak, fussatok neki! Már csak azért is érdemes elkészíteni ezt a tortát, mert még a sütõt sem kell bekapcsolni hozzá.... 
Minimális munka, maximális élvezet. 
Ami a torta kerületének ?rusztikus? voltát illeti, be kell valljam ? ?konyhatúrás? lévén ? még nem jöttem rá, hogyan kéne csinálni, hogy szép is legyen. Mivel a mousse a kekszalapra folyékony állapotban kerül, aztán a hûtõszekrényben kapja meg végleges konzisztenciáját, nem mertem csak egyszerûen betölteni a sütõformába (kifolyik, ráragad), ezért azt kibéleltem sütõpapírral, melynek egyenetlensége adja a kész torta oldalának hullámait. Ötlet? Valaki?
Tovább ?

Folytats a blogon ... relaxotour.blogspot.com/2016/06/eper-...

sponsored links

Keres?s