Eper mousse

2011-05-27

sponsored links

Ez a krém csak azért készült el, mert fanyar volt az az eper, amit a piacon vettem. Most az egyszer nem kóstoltam meg, mielõtt nyélbe ütöttük az üzletet :) Így most az egyszer csináltam belõle valami desszert szerût. Csak mert véleményem szerint az epret vétek süteménybe sütni, vagy bármilyen formában feldolgozni. Csakis frissen, magában, kilószámra....


Az eper mousse hozzávalói 4 fõre ( a mousse francia szó, jelentése hab ):

  • 500 g eper
  • 1 nagy doboz eper joghur
  • 2 dl tejszín
  • ízlés szerint 1-2 evõkanál porcukor
  • 1 evõkanál zselatin
Az epret leturmixoljuk, majd összekeverjük a joghurttal, és...

Folytats a blogon ... fahej-cafe.blogspot.com/2011/05/eper-...

sponsored links

Keres?s